Bemutatkozás

Intézményünkben egy épületben, s azonos vezetés mellett folyik a közművelődést, könyvtári tevékenységet és sportot működtető és támogató tevékenység.

Célunk egy olyan intézményt működtetni, amely biztosítja:
 • az élethosszig tartó tanulást. Közösségi szolgáltatásaival és a felnőttképzés támogatásával segíti az életminőség javítását, a foglalkoztatottság és az egyének versenyképességének növelését.
 • az információhoz és dokumentumokhoz való hozzáférést, tevékenységével hozzájárul az esélyegyenlőség megteremtéséhez.
 • a kulturális értékek közvetítését. Elősegíti a sport és rekreációs tevékenységek megvalósítását, az önszerveződő csoportok működését, a szabadidő hasznos eltöltésére ösztönöz.
  Az intézmény lehetőséget biztosít a XXI. század elvárásainak megfelelő, emelt színvonalú programok, innovatív közösségi célú rendezvények megvalósítására, segíti az önszerveződő közösségek kialakulását.
  Kiemelt, több éves hagyománnyal rendelkező közösségi programjaink, a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendő Nyári játszónapok, és a településen élő jubiláló házaspárok tiszteletére rendezett Év bálja elnevezésű rendezvényünk.
  DJP pontként is funkcionáló könyvtárunk, a hagyományos könyvtári tevékenység mellett, a lakosság részére sokrétű irodai szolgáltatást is biztosít.
  Terembérlés
  Termeink a résztvevők létszámától függően, és a megvalósítani kívánt esemény jellegének megfelelően bérelhetők. A 30 és 85 m2-es termeink, a 130 fő befogadására alkalmas kivetítővel, hangtechnikával, színpaddal ellátott kamaraterem, a 650 m2-es parketta borítású sportcsarnok, a gyönyörűen felújított közösségi tér, ideális helyszíne lehet családi rendezvények, előadások, értekezletek, sportrendezvények, edzések megtartására.
  Zártkörű rendezvények esetén, teakonyhánkban rendelkezésre áll minden olyan eszköz, amely 30 fő vendéglátásához szükséges.