Tollaslabda

Tollaslabda Szakosztályunk több évtizedes múltra tekint vissza, melyet 1972-ben dr. Kvasz János alapított, és azóta is folyamatosan működik.

2012 óta minden évben megrendezésre kerül a Kvasz János Emlékverseny. A rendezvényen az alapítóra emlékezve régi tanítványok, aktív sportolók, fiatalok és idősek egyaránt részt vesznek.

A sportcsarnokban négy pálya biztosít lehetőséget az edzésekre, melyeket heti három alkalommal vehetnek igénybe a sportolni vágyó felnőttek és gyerekek egyaránt.

A tollaslabda sport iránt érdeklődők bármikor becsatlakozhatnak az edzésekbe.

Teremlabdarúgás

Sportcsarnokunk ideális a kispályás teremlabdarúgó mérkőzések lebonyolítására.

Termünket rendszerint baráti társaságok, önszerveződő csapatok veszik igénybe.

A helyi Sportkör szervezésében, minden évben itt kerül megrendezésre a Téli Teremlabdarúgó Bajnokság is.

Tenisz

A sportág kedvelőinek, a szabad időpontokban biztosítjuk a sportcsarnokban kialakított teniszpálya használatát.

A játékhoz, szükség esetén oktató igényelhető, és lehetőség van teniszütők, labdák bérelésére is.

Karate gyerekeknek

Az edzéseken, képzett karateoktató vezetésével, heti két alkalommal vehetnek részt a gyerekek.

A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. Várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik kedvet éreznek, ennek a harcművészeti ágnak az elsajátításához.

Alakformáló torna

Az edzések heti két alkalommal, aerobik sportoktató vezetésével zajlanak, különböző eszközök (step pad, trx kötél, fitness labda, stb.) használatával.

A csoportos órákon bárki megtalálhatja a számára legkedvezőbb mozgásformát, a különböző intenzitású, bonyolultságú gyakorlatokat. Az edzésekre folyamatosan csatlakozhatnak a mozogni vágyó hölgyek.

Hip-Hop és Disco Tánc

A sok-sok mókával teli órákon, a gyerekek elsajátíthatják a Hip-Hop tánc látványos elemeit A heti egy alkalommal zajló foglalkozásokra folyamatos a becsatlakozási lehetőség.

Kondicionáló terem

Kondicionáló termünket elsősorban férfi látogatóinknak ajánljuk. Az edzőterem a Művelődési és Sportház nyitvatartási idejében vehető igénybe.